Despre noi

Toți oamenii folosesc aceleași cuvinte. Singura diferență stă în modul de exprimare.

Împreună
pentru mai mult

La My Digital credem cu tărie că împreună putem obține mai mult. Căutăm mereu inspirație și vrem să îi inspirăm pe alții. Colaborează cu noi și devino parte din poveste.

Simțul practic și ușurința pentru client stau la baza abordării tuturor proiectelor noastre. Ne place să oferim servicii ca și cum ar fi pentru noi. Pornim de la o idee, o testăm și iterăm, până când ajungem la o soluție care este practică, personalizată și implementabilă.

Fundațiile noastre

De-a lungul anilor, am construit o organizație care livrează soluții cu adevărat de top. Ne place să credem că orice proiect se bazează pe 4 piloni esențiali:

Inovație & evoluție

Știm că nici un proces nu funcționeză fără oamenii potriviți. Iar la My Digital, cu toții împărtășim aceleași trăsături. Avem curaj. Să creeăm, să inițiem și să inovăm. Nu ne este frică de necunoscut și punem la încercare status quo-ul.

Parteneriate pe termen lung

Gândim înainte să acționăm, dar strategiile noastre nu sunt gravate în piatră. Aplicăm metodologii care se sprijină pe principiile tehnologiei moderne și business developmentului. Informația este putere, iar de aceea toate colaborările noastre sunt transparente și vizează un parteneriat pe termen lung. Suntem agili și ne putem adapta și învăța lucruri noi, ușor.

Raport cost / calitate

Pentru a livra un serviciu de calitate la un cost rezonabil, e nevoie de o rețea vastă de resurse. Acesta este avantajul nostru. Nu avem doar o echipă excepțională, dar avem la dispoziție tehnologiile necesare care să ne permită asta.

Întotdeauna mai sus

Povestea noastră ne-a condus spre a fi experți în diferite skilluri cruciale pentru dezvoltarea cu succes a campaniilor de promovare online. Competențele noastre includ dezvoltare de business și produs, marketing, design și cunoștințe tehnice. Fiecare campanie pe care o desfășurăm crește șansele de succes pentru următoarea.

Consultanță oferită

Suntem, la bază, o companie de tehnologie. Să creeăm, implementăm și administrăm soluții de top stă la baza a tot ceea ce facem. Prin promovarea a numeroase businessuri online de-a lungul timpului, am acumulat cunoștințele și experiența necesare care ne ajută să aducem continuiate și obiective realizate în cadrul tuturor colaborărilor.

În timp ce ne aventurăm prin necunoscut și lăsăm urmele pe care alții calcă, avem la dispoziție avantajul expertizei și tehnologiilor care ne ajută să minimăzm riscul și maximizăm șansele de succes.

Avem o gamă de cunoștințe largă și experiența necesară pentru a aduce ultimele trenduri în campaniile pe care le desfășurăm. Oferim servicii de consultanță pentru toate aspectele de digital marketing ale businessurilor. Nu vedem nicio limită referitoare la modul în care putem lucra împreună și tratăm fiecare colaborare ca unică și aducem soluții personalizate bazate pe obiectivele și nevoile specifice ale fiecărui client.