Soluții potrivite

Folosind soluțiile noastre ai garanția faptului că vei publica conținut relevant fără nicio altă grijă, folosind strategii de SEO optimizate și potrivite afacerii tale.

Creșterea traficului

Prin integrarea unor modele call-to-action personalizate, ne vom asigura că traficul nu doar ajunge pe websiteul tău dar și că acesta se va transforma în noi clienți.

Rapoarte detaliate

Utilizând soluțiile noastre integrate pentru optimizare SEO, vei beneficia de cele mai detaliate rapoarte ale websiteului tău pentru a observa felul în care brandul tău interacționează cu clienții.

Analizăm

Conținutul promovat

Planificăm

Strategia SEO

Monitorizăm

Traficul și audiența

Identificăm

Punctele tari și slabe

Integrăm

Soluții de promovare

Obținem

Rezultatele căutate

 • 1

  Studiu de piață

  Vom studia toate datele relevante din domeniul în care urmează să desfășurăm campania de promovare pentru a stabili un standard de lucru și strategia pe care urmează să o folosim.

 • 2

  Optimizarea SEO

  Vom efectua toți pașii necesari pentru optimizarea din punct de vedere tehnic a websiteului tău, pentru a ne asigura că vom obține cele mai bune rezultate în urma campaniei de promovare.

 • 3

  Campanii Google AdWords

  În urma finalizării optimizării websiteului și a efectuării studiului de piață, ne vom folosi de toate datele pe care le avem la dispoziție pentru a derula campanii de promovare eficiente prin Google AdWords.

Analizăm conținutul

Vom analiza conținutul ce urmează să fie promovat în raport cu cel al competitorilor din domeniu pentru a observa în ce fel putem obține un impact cât mai mare prin campania de optimizare.

Planificăm strategia SEO

În urma analizei comparative efectuate, vom planifica strategia prin care urmează să promovăm produsul și stabili în ce fel vom construi planul de promovare în motoarele de căutare.

Monitorizăm traficul

Pentru a oferi soluții complete, vom monitoriza traficul websiteului tău pentru a ne asigura că nu doar vom promova conținutul potrivit dar îl vom promova atunci când trebuie.

Identificăm: plus și minus

Monitorizând performanța actuală a conținutului promovat vom putea identifica punctele forte și punctele slabe deja existente, urmând să îmbunătățim aspectele necesare.

Integrăm soluțiile potrivite

Bazându-ne pe datele obținute vom putea să ne dăm seama care este cea mai bună soluție pe care o putem oferi pentru a atinge scopul stabilit, bazându-ne pe relevanța conținutului, competitorii din domeniu și popularitatea acestuia.

Obținem rezultatele așteptate

Spune la revedere tuturor celorlalte soluții de promovare pe care le-ai încercat până acum. Din acest moment vei avea acces la o singură soluție de promovare care integrează cele mai bune metode pentru a asigura succesul afacerii tale.

achievement-agreement-arms-1068523

My Digital înseamnă simplificarea procesului de optimizare și oferirea unor soluții de top.

Putem începe colaborarea chiar de astăzi. Crește-ți afacerea și obține noi clienți chiar acum.

Satisfacția clienților

100%

Dezvoltarea afacerii

100%

Performanță și rezultate

100%

Contactează-ne acum

Noi suntem soluția prin care poți obține noi clienți pentru afacerea ta. Hai să colaborăm!