Despre noi

Suntem o agenție digitală care inovează. Oferim soluții de top pentru afacerea ta. Ești interesat?
Hai să colaborăm!

Serviciile noastre

Suntem o agenție digitală creativă care oferă soluții de optimizare în motoarele de căutare, campanii Google AdWords, marketing prin platformele de social media, web design & graphic design și producție video publicitară. My Digital oferă soluții personalizate menite să satisfacă toate nevoile clienților.

Creștem afacerile prin soluții digitale de cea mai înaltă calitate

 • 1

  Dezvoltăm strategii eficiente pentru proiectele tale

  Indiferent că ai nevoie de administrarea paginii tale de Facebook sau managementul și optimizarea magazinului tău online, noi venim cu strategii și soluții eficiente pentru succesul afacerii tale.

 • 2

  Oferim soluții integrate și de calitate

  Soluțiile oferite de noi integrează toate măsurile necesare pentru ca afacerea ta să aibă parte de cele mai eficiente campanii și să obțină un randament al investițiilor cât mai mare.

 • 3

  Garantăm calitatea și succesul colaborării noastre

  Agenția noastră oferă soluții de cea mai înaltă calitate integrate prin unelte și funcționalități moderne și eficiente pentru a garanta succesul dezvoltării afacerii tale.

Cum putem ajuta

Optimizare SEO & Campanii AdWords

Fiecare brand are o poveste de spus - cel mai important este felul în care este spusă și modul în care audiența acestuia ajunge să o audă. Pentru acest lucru, este important ca atât pașii tehnici necesari să fie realizați în mod corect, dar și ca conținutul unui website să fie potrivit pentru publicul țintă al brandului. Soluțiile oferite de noi creează un lanț care unește toate aceste lucruri într-un mod care să aducă rezultate.

Social Media

Social media este în momentul de față locul în care brandurile sunt discutate în mod constant, fie că sunteți acolo sau nu. De aceea, construirea unei relații de încredere cu clienții dumneavoastră este cel mai important lucru în timpurile noastre. Strategiile noastre de dezvoltare social media vă ajută să aveți un cuvânt puternic de spus în conversația cu urmăritorii dumneavoastră.

Web design & graphic design

Websiteul dumneavoastră este locul fundemental în care are loc comunicarea cu clienții dumneavoastră. My Digital realizează websiteuri flexibile și plăcute din punct de vedere vizual care interacționează cu vizitatorii în fiecare moment, de la prima impresie până la momentul în care aceștia iau contact cu brandul.

Producție video

Nimic nu are un impact mai mare asupra publicului în procesul de marketing decât o poveste vizuală autentică și convingătoare. Serviciile de producție și editare video ale My Digital încorporează mesajul brandului dumneavoastră în conținut video ilustrativ care rezonează cu publicul dumneavoastră țintă.

Ești interesat? Hai să colaborăm!

My Digital este o agenție digitală creativă. Împreună putem satisface nevoile brandului dumneavoastră.
Contactați-ne acum