Web design

Motto-ul nostru este Calitate, Inovație, Servicii și Colaborare, sub care lucrăm și punem bazele fiecărui proiect pe care îl desfășurăm.

Calitate.

Suntem atenți la detalii. Nu vrem doar să completăm lipsurile existente, ci să creăm cel mai bun produs - de la experiența utilizatorilor până la arhitectura informațiilor prezentate.

Inovație.

„Wow”. Ăsta e cuvântul cheie. Iar noi asta ne străduim să obținem, acel „wow” de la utilizatorii care vă utiliează produsul, pentru a vă asigura succesul acestuia.

Servicii.

Comunicarea este cheia. Proiectele pe care le desfășurăm includ o colaborare îndeaproape cu clienții noștri, iar aceasta trebuie să fie sinceră, transparentă și frecventă.

Colaborare.

Munca în echipă aduce rezultatele cele mai bune. Iar aici nu e vorba doar de colaborarea dintre colegii noștri de la My Digital, ci și cu clienții noștri ca și cum ar face parte din echipa noastră - aici se întâmplă magia.

Suntem o agenție creativă care construiește experiențe, produse și branduri care să fie ținute minte.

Să înțelegem nevoile și obiectivele dumneavoastră este important pentru noi. Lucrăm îndeaproape și împreună cu dumneavoastră pentru a crea un produs unic și o experiență inovativă.

Doriți să fiți contactat?

Abilitățile noastre

Web. Brand. Video. Grafică. Și multe altele. Să construim un produs de impact pentru clienții noștri este de fapt ceea ce încercăm să facem în fiecare proiect - indiferent de procesele care implică acest lucru.
 • 1

  Strategie.

  Brand - Marketing - Campanii - Evenimente - Conținut - Social/Digital - Consultanță

  Read more
 • 2

  Design.

  Vizualizare - User Experience (UX) - Grafică - Web & mobil - Identitate vizuală - Producție video

  Read more
 • 3

  Dezvoltare.

  Integrare - Configurații personalizate - CMS (Content Management Systems) - Aplicații

  Read more
 • 4

  Suport.

  Securitate - Mentenanță - Audit & analiză - Upgrade - Migrație - Hosting - Accesibilitate

  Read more

În final, diversitate

Combinăm o diversitate de experiențe cu cele mai performante tehnologii din industrie. Iar toate acestea sunt unite de un scop comun de a obține cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștrii, totul prin colaborare. O să vă placă să lucrăm împreună la fel de mult cum ne place nouă.

Ne-ar plăcea să discutăm mai multe

Aveți un proiect pentru noi? Sau o întrebare generală? Contactați-ne! Dacă preferați să discutăm la telefon, ne puteți suna la numărul de pe site sau lăsați-l pe al dumneavoastră mai jos și vă vom suna noi.